Intellektuella giganten Frida Boisen bjuder på visdomsord

Se “Nu behöver Göteborg akut hjälp”

http://www.expressen.se/gt/kronikorer/frida-boisen/boisen-nu-behover-goteborg-akut-hjalp/

“Är det här Göteborg?” Är du förvånad Frida?

“Orden tar slut.” Det tycker jag inte det verkar som, snarare är det väl din slutledningsförmåga som tagit slut.

” Det är nu vi inte får låta rädslan vinna.” Bra sagt Frida, hoppas du är den förste som tar ditt pick och pack och flyttar till Biskopsgården och så att säga leder vägen för oss andra.

“Vi vill inte tro att det är sant. Att det här kan hända mitt i Göteborg. Men det ofattbara har hänt.” Ofattbara? Om man låter 50- 60- 70 000 människor från Mellanöstern varje år bosätta sig i Sverige utan att kolla vilka de är (ca 5 % av asylsökarna visar identitetshandling),  är då detta förvånande? Om man inte kan utvisa grova brottslingar och krigsförbrytare för att de “riskerar repressalier” i hemlandet, är då detta förvånande? Om man får ett par veckors samhällstjänst som straff för att nästan ha slagit ihjäl en person, är då detta förvånande? Ja, intellektuella giganten är tydligen förvånad, men folk med vanligt bondförnuft är det inte.

“Biskopsgården har de senaste åren drabbats hårt av en växande gängkriminalitet ..” och vilkas fel är det som har slätat över problemen? Vilka är det som bedrivit en helt vansinnig invandrings- och kriminalpolitik?

“Skottlossningarna de senaste par åren har varit många,” Du sade ju nyss att du inte trodde det här var sant och att den senaste skottlossningen var “ofattbar”, hur ska du ha det?  Här ser vi briljant slutledningsförmåga. 1. Konstatera att skottlossningarna har varit många 2. Uttrycka förvåning om att ännu en skottlossning skett!

“Den grova brottsligheten vi nu ser bottnar i djupa samhällsproblem, det handlar om utanförskap, det handlar om unga människor som inte känner att de har en chans i vårt samhälle.” Där kom den. Absolut inget eget ansvar, det är samhällets fel. Eller som jag brukar säga: “Det är inte ens fel när två träter, det är samhällets.”

“Jag stod själv på det i dag så tragiskt drabbade Vårväderstorget mitt i Biskopsgården, för ett och ett halvt år sedan, tillsammans med alla göteborgska storlag. Tillsammans vill vi visa vårt stöd för att #stoppaskotten i Göteborg, och visade vår avsky för våldet. Visa vår tro på kärlek, respekt och omtanke göteborgare emellan.” Så fint, en hashtag, kärleksbomba kanske? Ge psykopaterna och mördarna en kram kanske, så blir allt bra.

“Idag är det viktigt att vi påminner varandra om att se varandra. Prata med varandra. Bry oss om varandra. Vi måste hela Göteborg. För i dag blöder vi. #älskagöteborg” Vilken fin avslutning, vilket ljus hon sprider Frida över detta komplexa ämne, ännu en hashtag och lite kärleksbombning, absolut ingen analys om varför det ser ut som det gör. Tror verkligen Frida Boisen att allt kommer att bli bra bara vanligt anständigt folk börjar prata mer med varandra?

Detta sjuka Matrix-land. När ett stolpskott som Frida Boisen, med fin lön, kan nå en miljonpublik med sitt dravel, sitter Nisse Svensson, med sin publik på kanske 30 personer och enkelt sågar dessa kretinalster.

Standard

Leave a comment